Ik ben Kyle, een 29 jarige autodidact fotograaf en grafisch vormgever woonachtig in Wijchen. Ik sta bekend om mijn liefde voor het vastleggen van kleine details, het bieden van een ander perspectief van de wereld om ons heen en om mijn unieke fotobewerkingen. Ik fotografeer ongeveer 4 jaar nu en maak gebruik van een Sony A7III + Sony 90mm macro lens. Mijn foto’s bewerk ik altijd in Adobe Lightroom en Photoshop (desktop versie)

Mijn fotografie avontuur begon toen ik in England werkzaam was bij Sumo Digital. Mijn functie was level designer ik werkte aan de game Little Big Planet 3 voor de Playstation 3 en 4. In mijn vrije tijd had ik een ander creatief uitweg nodig, op dat moment kochten ik mijn eerste camera!  

Naast Macro Fotografie ben ik ook werkzaam als fotograaf bij mijn eigen bedrijf Skyle Fotografie. Hier ligt de focus van het vastleggen van Sfeer, website, food fotografie. 

 

Als u geïnteresseerd bent voor drone fotografie en videografie bekijk dan op mijn website www.skyledrone.nl of bekijk mijn Instagram account @skylefotografie 

Wat ik gebruik?

Camera: Sony A7III
Lens: 90mm Macro lens

Andere feitjes

Game design SumoDigital
Op verzoek ben ik werkzaam geweest bij SumoDigital in Engeland. Daar werkte ik aan de Sony Playstation 3-4 game Little Big Planet 3. Mijn functie was leveldesigner, het vormgeven en het bedenken van de omgeving van de levels.

Zoomnl tijdschrift – 2x keer op de cover
Ik ben ook te zien in een van de grootste fotografietijdschriften van Nederland, Zoom.nl. bekijk hier de tijdschriften. 

Camernu.nl – Video interview en blog 
Samen met cameranu.nl heb ik een korte interview mogen houden over het fotograferen van bloemen. In deze video en blog leg ik in het kort uit hoe ik mijn foto’s maak en waar ik op let tijdens het fotograferen van bloemen. Deze video en blog kunt u hier terug lezen en bekijken.

Sony Alpha Universe – 
Sony Alpa Universe heeft een korte artikel geschreven over de lente. In deze artikel delen ze hun favorieten lente foto’s en mijn foto zit daar bij. Altijd een eer als mijn foto wordt gebruikt als inspiratie bron voor andere fotografen lees hier het artikel