Ik ben Kyle van Bavel

Macro photographer & photo editor

Een 29 jarige autodidact fotograaf en grafisch vormgever woonachtig in Wijchen. Ik sta bekend om mijn liefde voor het vastleggen van kleine details, het bieden van een ander perspectief van de wereld om ons heen en om mijn unieke fotobewerkingen. Ik fotografeer nu een aantal jaar en maak gebruik van een Sony A7III + Sony 90mm macro lens. Mijn foto’s bewerk ik altijd in Adobe Lightroom en Adobe Photoshop.

Mijn fotografie avontuur begon toen ik in England werkzaam was bij Sumo Digital. Mijn functie was level designer ik werkte aan de game Little Big Planet 3 voor de Playstation 3 en 4 (een echte Jonges droom). In mijn vrije tijd had ik een ander creatief uitweg nodig, op dat moment kochten ik mijn eerste camera! Ik begon meteen foto’s te maken in de mooie Engelse tuinen er ging een wereld voor mij open op het gebied van bloemen fotograferen. En zo is mijn macro fotografie tot stand gekomen voor wat ik nu fotografeer en maak.

Speciale feature William Rutten

Nederlands fotograaf

De wel bekende fotograaf William Rutten feature elke week een getalenteerde mede fotograaf via Instagram. En ik was dolblij toen ik een bericht kreeg dat mijn macro portfolio werd gedeeld op William Rutten Instagram account! 

Wat zit er in mijn tas

Camera: Sony A7III
Lens: 90mm Macro lens

Bewerking:
Adobe Lightroom
Adobe Photoshop