Kyle van Bavel

Kyle van Bavel Macro Fotograaf

Een 29 jarige autodidact fotograaf en grafisch vormgever woonachtig in Wijchen. Ik sta bekend om mijn liefde voor het vastleggen van kleine details, het bieden van een ander perspectief van de wereld om ons heen en om mijn unieke fotobewerkingen. Ik fotografeer nu een aantal jaar en maak gebruik van een Sony A7IV + Sony 90mm macro lens. Mijn foto’s bewerk ik altijd in Adobe Lightroom en Adobe Photoshop.

Nu ongeveer 8 jaar geleden was ik werkzaam in UK Engeland voor het bedrijf Sumo Digital. Daar werkte ik aan de game Little Big Planet 3 als level designer. Heel creatief werk en echt een jongensdroom om te doen. Alleen ik zocht iets wat ik kon doen in het weekend als uitlaatklep. Zo kocht ik mijn eerste camera in Engeland, de Canon EOS 60D met een kitlens. Vrij snel daarna was ik op zoek naar wat ik graag vast wilde leggen en mijn eerste test was in een Engelse tuin. Natuurlijk heb ik daar de prachtige bloemen en natuur vastgelegd. En zo is het toch wel langzaam gegroeid naar wat ik nu fotografeer.

Tussendoor is er even een pauze geweest met het fotograferen maar de laatste 3 à 4 jaar ben ik echt non stop bezig met het fotograferen van macro foto’s. Ondertussen heb ik ook een nieuwe camera de Sony A7 III met de Sony F2.8 90mm Macro lens.

Ook heb ik samen met mijn vriendin Nia een fotografie bedrijf genaamd But First Salt Photography. Hier focussen wij op de food en product fotografie. Maar natuurlijk fotograferen wij nog veel meer! Bent u opzoek naar unieke beelden dan bent je aan de juiste adres! Neem een kijken op onze website www.butfirstsalt.com

Gear

Camera: Sony A7III + Sony A7IV
Lens: 90mm Macro lens

Cleaning tool: Nitecore BlowerBaby

Bewerking:
Adobe Lightroom
Adobe Photoshop

Speciale feature William Rutten

Nederlands fotograaf

De wel bekende fotograaf William Rutten feature elke week een getalenteerde mede fotograaf via Instagram. En ik was dolblij toen ik een bericht kreeg dat mijn macro portfolio werd gedeeld op William Rutten Instagram account!